Deniz Can Aktaş Kimdir Vikipedi

Deniz Can Aktaş Kimdir Vikipedi – Deniz Can Aktaş’ın Hayatı – Deniz Can Aktaş Biyografisi – Hayat Bazen Tatlıdır Ronaldo Karakteri Kimdir?

Deniz Can Aktaş’ ın Doğum Tarihi Nedir?

Ekim 1992

Deniz Can Aktaş Nereli?

İzmir

Kendisini Tatlı Küçük Yalanlar adlı dizide Seçkin rolü ile Hatırlıyoruz. Best Model 2014 Finalisti olmuştu.Yakışıklı oyuncunun İnstagram  adresi @aktdeniz  dir. 16 Ekim Pazar günü star tv ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizinin yapımcılığını Süreç filmin yaptığı senaryosunu Gani Müjde kaleme alırken yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan oturmaktadır. Baş rollerini Birce Akay, Ufuk Özkan, Kanbolat Görkem Arslan paylaşmaktadır.Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide sınıfın Yakışıklı öğrencisi rolü ile karşımıza çıkıyor.

Oynadığı Diziler

  • Tatlı Küçük Yalancılar, Star Tv
  • Hayat Bazen Tatlıdır, Ronaldo Burak, Star Tv, 2016

Simay Barlas Kimdir Vikipedi

Simay Barlas Kimdir Vikipedi – Simay Barlas’ın Hayatı – Simay Barlas Biyografisi – Hayat Bazen Tatlıdır Gözde Karakteri Kimdir?

Simay Barlas’ ın Doğum Tarihi Nedir?

25 Ekim 1998

Simay Barlas Nereli?

İstanbul

Henüz 17 yaşında olan Simay Barlas Paramparça adlı dizide de oyunculuk deneyimi kazanmıştır. Hayat Bazen Güzeldir dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan genç yıldız, Hayat öğretmenin kız kardeşi Gözde karakterini canlandırmaktadır. Lise ikinci sınıfa giden ancak son derece havalı bir genç kız olan Gözde, kolejde okurken istenmeyen durumlara maruz kalmış ve ablası birlikte devlet okuluna gelmiştir.Simay Barlas yaşı ve görünümüyle bu dizinin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almaktadır. Başarılı bir kadro eşliğinde oyunculuk deneyiminin gelişmesini sağlayan Barlas, ailesinden aldığı destek ile kariyer planına oyuncu olarak devam etmektedir.

Simay Barlas dizide canlandırdığı Gözde karakteri ile ablası Hayat öğretmene bir daha okuldaki arkadaşları ile aşk yaşamayacağına söz vermiştir. Ancak okula gelmesi ile birlikte yakışıklı öğrenciler arasında yer alan Ronaldo’ya âşık olur. Ondan uzak durmak istedikçe işler karışacak ve işler karıştıkça dizinin de heyecanı artacaktır. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu magazin basını tarafından da büyük ilgi görmektedir. Özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgiye ulaşılamayan oyuncu henüz ailesinin koruması altında setlere gidip gelmektedir. Buna rağmen oyuncunun sosyal medya hesapları üzerindeki takipçi sayısı giderek artmaktadır. Başarılı bir yönetmen olan Hamdi Alkan ile çalışmanın avantajlarını yaşayan oyuncu başarılı oyunculuk yeteneği ile de diğer arkadaşları arasındaki farkı ortaya koymaktadır.

Ufuk Özkan Kimdir Vikipedi

Ufuk Özkan Kimdir Vikipedi – Ufuk Özkan’ın Hayatı – Ufuk Özkan Biyografisi – Hayat Bazen Tatlıdır Şerif Karakteri Kimdir?

Ufuk Özkan’ ın Doğum Tarihi Nedir?

11 Nisan 1975

Ufuk Özkan Nereli?

Seeheim-Jugenheim, Almanya

Ufuk Özkan, (d. 11 Nisan 1975, Seeheim-Jugenheim, Almanya), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun’a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu’nda da oyunculuk yapmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. “Geniş Aile” dizisinde “Cevahir” karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Kardeşi Umut Özkan’da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır.

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları

  • Vanilyalı İlişkiler : Asuman Çakır – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2009
  • Şahane Düğün : Robin Hawdon – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2007
  • Bu Oyun Başka Oyun : Ken Ludwig – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2006
  • Papaz Kaçtı : Phillip King – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2005
  • Ayşegül Hindistanda – Tiyatro Kılçık – 2005
  • Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey-Cemal Reşit Rey – 2002
  • Sarı Pınar 1914 : Turgut Özakman – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 2002
  • Pembe Konağın Gelinleri : Gülsün Siren – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 2001

Filmografi

Yapım Rol Yıl Notlar
2016 Hayat Bazen Tatlıdır Şerif Müdür 2016-günümüz Televizyon Dizisi
2016 Aile İşi Hakan 2016 Televizyon Dizisi
2015 Geniş Aile Yapıştır Cevahir Kirişçi 2015 Sinema Filmi
2012 Aileler Yarışıyor Sunucu 2012-günümüz Yarışma Programı
2012 Zengin Kız Fakir Oğlan Fakir Oğlan Nurhan 2012/2015. Televizyon Dizisi
2012 N’apcaz Şimdi Toygar 2012 Sinema Filmi
2012 Türk’ün Uzayla İmtihanı Kaptan Fatih Yıldırım 2012 Televizyon Dizisi
2011 Hayatım Dizi Sunucu 2011 Yarışma Programı
2010 Pak Panter Adem – PP7 2010 Sinema Filmi
2009 Süpürrr Şuşu(Şuayip) 2009 Sinema Filmi
2009 Geniş Aile Cevahir Kirişçi 2009/2011 En İyi Komedi Erkek Oyuncu Ödülü – Televizyon Dizisi
2008 Benim Annem Bir Melek Artiz (Ayhan) 2008/2009 Televizyon Dizisi
2008 Cesaretin Varmı Aşka Şeref 2008 Televizyon Dizisi
2007 Güzel Günler Şenol 2007 Televizyon Dizisi
2007 Ayda Nuri 2007 Televizyon Dizisi
2006 Beyza’nın Kadınları Muhabir 2006 Sinema Filmi
2006 Emret Komutanım Şah Mat Er Vedat Yemişçi 2006 Sinema Filmi
2006 Üsame Bülbül ve Ben Konuk Oyuncu 2006 Televizyon Dizisi
2006 Kızlar Yurdu Konuk Oyuncu 2006 Televizyon Dizisi
2005 Emret Komutanım Terliksi Vedat Yemişçi 2005/2007 Televizyon Dizisi
2004 Bütün Çocuklarım Oğul Kıroğlu 2004 Televizyon Dizisi
2003 Ölümsüz Aşk Özgür Güngör 2003 Televizyon Dizisi
2000 Çiçek Taksi – Konuk Oyuncu 2000 Televizyon Dizisi

Kanbolat Görkem Arslan Kimdir Vikipedi

Kanbolat Görkem Arslan Kimdir Vikipedi – Kanbolat Görkem Arslan’ın Hayatı – Kanbolat Görkem Arslan Biyografisi – Hayat Bazen Tatlıdır Cerrah Karakteri Kimdir?

Görkem Arslan’ ın Doğum Tarihi Nedir?

4 Kasım 1980

Görkem Arslan Nereli?

Düzce

Kanbolat Görkem Arslan (d. 4 Kasım 1980, Düzce), Türk oyuncu.

Filmografi

Tiyatro
Yıl Adı Rol Not
2015 Tatyana
2016 Köpeklerin İsyan Günü 21-22-23 Mayıs
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2009 Hayatın Tuzu Harun
Teslimiyet Gökhan Ezel Mesut Süre
2011 Yurt
2013 Daire Cemal
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2004 Çemberimde Gül Oya Korkut
2006-07 Hatırla Sevgili Mahir Çayan 1. ve 2. sezon
2007-08 Asi Ali Uygur 1. ve 2. sezon
2009 Ayrılık Ömer Ezel Mesut Süre
2010-11-12 Yer Gök Aşk Mehmet 1., 2. ve 3. sezon
2013 Tatar Ramazan Savcı Ömer Yücel 2. sezon
2015-2016 Poyraz Karayel Sefer 1. ve 2. sezon
2016-günümüz Hayat Bazen Tatlıdır Cerrah Bey

Serel Yereli Kimdir Vikipedi

Serel Yereli Kimdir Vikipedi – Serel Yereli’nin Hayatı – Serel Yereli Biyografisi – Bodrum Masalı Alara Karakteri Kimdir?

Serel Yereli’ nin Doğum Tarihi Nedir?

19 Nisan 1995

Serel Yereli Nereli?

İzmir

Serel Yereli, 1995 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimine Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde devam etmektedir. 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılan güzel oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamaktadır ve Alara karakterini canlandırmaktadır.

Toplam 636 sayfa, 4. sayfa gösteriliyor.« İlk...23456...102030...Son »