Kanbolat Görkem Arslan Kimdir Vikipedi

Kanbolat Görkem Arslan Kimdir Vikipedi – Kanbolat Görkem Arslan’ın Hayatı – Kanbolat Görkem Arslan Biyografisi – Hayat Bazen Tatlıdır Cerrah Karakteri Kimdir?

Görkem Arslan’ ın Doğum Tarihi Nedir?

4 Kasım 1980

Görkem Arslan Nereli?

Düzce

Kanbolat Görkem Arslan (d. 4 Kasım 1980, Düzce), Türk oyuncu.

Filmografi

Tiyatro
Yıl Adı Rol Not
2015 Tatyana
2016 Köpeklerin İsyan Günü 21-22-23 Mayıs
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2009 Hayatın Tuzu Harun
Teslimiyet Gökhan Ezel Mesut Süre
2011 Yurt
2013 Daire Cemal
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2004 Çemberimde Gül Oya Korkut
2006-07 Hatırla Sevgili Mahir Çayan 1. ve 2. sezon
2007-08 Asi Ali Uygur 1. ve 2. sezon
2009 Ayrılık Ömer Ezel Mesut Süre
2010-11-12 Yer Gök Aşk Mehmet 1., 2. ve 3. sezon
2013 Tatar Ramazan Savcı Ömer Yücel 2. sezon
2015-2016 Poyraz Karayel Sefer 1. ve 2. sezon
2016-günümüz Hayat Bazen Tatlıdır Cerrah Bey

Yazı Bilgileri Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2017
Yazan:
Kategori: Genel

Anahtarlar:
    , kanbolat görkem arslan vikipedi

Yorum Yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked

Web Stats