Kaan Urgancıoğlu Kimdir Vikipedi

Kaan Urgancıoğlu Kimdir Vikipedi – Kaan Urgancıoğlu’nun Hayatı – Kaan Urgancıoğlu Biyografisi – Kara Sevda Emir Karakteri Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu’nun Doğum Tarihi Nedir?

8 Mayıs 1981


Kaan Urgancıoğlu Nereli?

İzmir

Kaan Urgancıoğlu (d. 8 Mayıs 1981, İzmir), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Hayatı

Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de İzmir’de doğdu. Ortaokulu Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Amerikan Koleji’nde bitirdi.

Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynadı.

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2005 Ispanaktan Nağmeler
2006 İlk Aşk Arif Ege
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite Ulaş Atilla
2009 Büşra Titrek
2010 Peşpeşe
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2002 Karaoğlan Karaoğlan
2003 Kampüsistan Tolga
2005 Yeniden Çalıkuşu Ali
Körfez Ateşi
Sessiz Gece Anıl
Seni Çok Özledim (dizi) Ateş Erturç
2006 Gülpare
Ah Polis Olsam Komiser Yardımcısı Nezih
Azap Yolu Yiğit
2007 Tutsak Mehmet
2008 Limon Ağacı Kaan
2009 Ayrılık Deniz
2010 Düriye’nin Güğümleri Ümit
2011
Bir Ömür Yetmez Eren
Leyla ile Mecnun Berkcan
2012
Düşman Kardeşler (dizi) Mehmet
2013 A.Ş.K. (dizi) Can
Televizyonda konuk görünüm
Yıl Başlık Rolü Notlar
2004 Avrupa Yakası
2012 Acayip Hikayeler Alper
2012 Son (dizi) Tayfun
2015 Filinta Otto Petrovic
2015 “Kara Sevda “ Emir

Yazı Bilgileri Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2015
Yazan:
Kategori: Genel

Anahtarlar:
    , kaan urgancıoğlu vikipedi

Yorum Yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked

Web Stats