Bade İşçil Kimdir Vikipedi

Bade İşçil Kimdir Vikipedi – Bade İşçil’in Hayatı – Bade İşçil Biyografisi – Bade İşçil Hakkında

Bade İşçil’in Doğum Tarihi Nedir?

8 Ağustos 1983

Bade İşçil Nereli?

İstanbul

Bade İşçil (d. 8 Ağustos 1983, İstanbul), Türk oyuncu.

Hayatı ve kariyeri

Bade Sualp İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007’de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım’ın Ezel dizisinde “Şebnem Sertuna” karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil’dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013’te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol alacaktır.

Bade İşçil Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

Filmografi

  • 2007 Metropol Cafe
  • 2009-2011 Ezel
  • 2011-2013 Kuzey Güney
  • 2015 Muhteşem Yüzyıl-Kösem
Yıl Ödül Kategori Dizi – Film
2012 Ayaklı Gazete TV Yıldızları En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu Kuzey Güney
2012 Galatasaray Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu Kuzey Güney

Yazı Bilgileri Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2015
Yazan:
Kategori: Genel

Yorum Yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked

Web Stats